Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 10 septembrie 2009

Sute de caini de atac au luat cu asalt sediul Asociatiei Chinologice

Sute de proprietari de caini de rasa incadrati in categoria cainilor periculosi se imbulzeau ieri dupa-amiaza, alaturi de patrupedele lor, in fata sediului Asociatiei Chinologice Bucuresti, de pe strada Popa Tatu. Rahati de caine, miros persistent de urina, latraturi care nu se mai terminau, trafic coordonat pe o singura banda de politisti, caini de lupta si atac tinuti cu greu in lesa de stapanii lor, maraieli de ti se zbarlea parul pe sira spinarii, acesta era tabloul care li se infatisa trecatorilor ce treceau prin zona. La miezul noptii, urma sa se incheie perioada de saizeci de zile, prevazuta de Ordonanta de Urgenta nr. 55 din 25 mai 2002, in care proprietarii de caini cu potential agresiv trebuiau sa obtina o adeverinta de inregistrare de la Asociatia Chinologica, sa fie tatuati distinctiv pe o ureche si apoi sa fie luati in evidenta in baza adeverintei ce va fi depusa la sectia de politie in raza careia domiciliaza proprietarul. Potrivit legii, cainii periculosi se impart in doua categorii. Prima ii incadreaza pe cainii de lupta si atac, de tipul Pit Bull, Boerbull, Bandog si metisii lor. Cea de-a doua ii include pe cei din rasele Rotweiller, Tosa, Staffordshire Bull Terrier, American Staffordshire Terrier, Dog Argentinian, Mastino Napolitano, Fila Brazileiro, Mastiff, Ciobanesc Caucazian si Cane Corso, precum si metisii lor. Legea spune ca prin caini agresivi intelege orice caine care, fara a fi provocat, musca sau ataca oameni sau animale domestice in locuri publice sau private si orice caine care participa la lupte sau care a fost antrenat in acest scop. Pentru obtinerea adeverintei de la A.Ch.R, proprietarii cainilor de lupta si atac trebuiau sa plateasca 550.000 lei, iar cei din a doua categorie (ex. - Rotweiller) 650.000 lei, suma care, acestora din urma, le confera si calitatea de membru al A.Ch.R. Cainii de lupta si atac, desi luati in evidenta, nu pot fi inscrisi in asociatie. Ca la noi, desi au avut la dispozitie doua luni sa-si inregistreze dulaii, proprietarii au lasat grija asta pentru ultima zi - de unde si intreg haosul de ieri. de pe str. Popa Tatu. Numai in Bucuresti, numarul cainilor de acest gen este de circa 2.000, potrivit aprecierii vicepresedintelui A.Ch.R, Adrian Diplan. Pana ieri dimineata fusesera luati in evidenta doar 650 de caini, iar ritmul de inregistrare era de 15-20 de caini pe ora. Mai greu este cu tatuarea potailor care, natural, le fac zile fripte veterinarilor. Ieri, la intrarea in sediul A.Ch.R. se faceau liste de acces. Perioada alocata acestei operatiuni expira la miezul noptii si nimeni nu anuntase vreo prelungire pentru cei intarziati. Amenda in caz de neinregistrare a acestor rase de caini este de la unu la cinci milioane lei.

Niciun comentariu: