Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

miercuri, 29 iulie 2009

Liberalii au vrut să ajungă mai repede la Dumnezeu, dar i-au bătut „sfinţii” din Coaliţia PD-L – PSD

Nu mai puţin de 7.000 de amendamente au fost depuse de parlamentari la proiectul bugetului de stat pe 2009. Este cel mai mare număr din ultimii ani, contribuţia cea mai importantă având-o, în această direcţie, PNL, care a depus peste 2.000 de amendamente. Din totalul celor 7.000 de amendamente, 5.016 au fost respinse în comisii. Cele admise au vizat alocarea unor sume pentru construcţia sau reabilitarea a 806 biserici, 242 şcoli, 36 spitale şi 37 cămine culturale.

Marea majoritate a amendamentelor respinse aparţin PNL. Campioană este deputatul PNL de Ialomiţa Cristina Pocora, care a cerut bani pentru nu mai puţin de 73 de lăcaşuri de cult. Ea ne-a explicat că a preluat integral lista de doleanţe ale episcopiei Ialomiţei şi Călăraşilor, fără să mai ţină cont
de colegiul din care face parte. Pocora spune că toţi parlamentarii din judeţ au avut o întâlnire cu Episcopul, de la care a înţeles că mai marii bisericii le-au cerut episcopilor să facă lobby la parlamentari pentru sprijin. “PD-L şi PSD au uitat că au fost aleşi uninominal, s-au transformat în maşini de vot. Nu am putut să găsesc niciun sprijin pentru judeţ, deşi am încercat să colaborez cu senatorul PD-L care este peste colegiul meu”, a povestit liberala.

În Ialomiţa, fonduri – ce-i drept foarte mici – au primit doar bisericile din colegiul unui deputat PD-L. Pe locul doi se află cvartetul pesedist Ioan Chelaru, Culiţă Tărâţă, Ioan Munteanu şi Victor Surdu, care au cerut 10.754.000 de lei
noi pentru 56 de biserici. Ei nu au avut succes în acest demers social-democrat de a da câte puţin la toţi, aşa că şi-au schimbat abordarea cu una mai de dreapta – mai mult la mai puţini, ne-a explicat senatorul Chelaru. El a obţinut, astfel, bani pentru Episcopia Romanului şi alte patru parohii catolice. “Criză, criză, dar oamenilor trebuie să le dăm şi biserici”, a explicat el.

“Am încercat să nu facem discriminări, dar sigur că am avut succes noi cei cu 70%”, a adăugat el. De pe urma mărinimiei Guvernului şi parlamentarilor puterii vor beneficia aproximativ 500 de biserici. Din lista celor 816 lăcaşuri care vor primi
bani, o treime sunt propunerile Ministerului Culturii, iar restul de două treimi sunt biserici situate în general în colegiile PSD – PD-L. Aproape fiecare parlamentar care se respectă a propus amendamente pentru lăcaşuri de cult, de la cele 73 ale Cristinei Pocora la deputaţi mai modeşti, cum ar fi Raluca Turcan, care a cerut bani pentru o biserică din Sibiu, dar nu a avut succes.

Peste 5.000 de amendamente

De altfel, reprezentanţii tuturor partidelor au avut grijă să depună amendamente în funcţie de problemele colegiului uninominal în care au fost aleşi, astfel că, pentru fiecare judeţ se regăsesc cereri de suplimentare a bugetului pentru renovarea şcolilor, extinderea reţelelor de apă, reabilitarea drumurilor, construcţia unor săli de sport şi, bineînţeles, a multor biserici. Ignorând criza economică, parlamentarii par să fi avut în vedere fiecare cătun din ţară. Reprezentanţii PNL au găsit, de pildă, pe hartă satul Prejna, din judeţul Mehedinţi, pentru care au propus alocarea a 75 mii lei pentru „executarea unui podeţ”. Tot liberalii s-au arătat preocupaţi de soarta oraşului Făurei din judeţul Brăila, ei cerând, printr-un amendament, reabilitarea sistemului de colectare a deşeurilor vizând pentru aceasta o sumă de 209 mii lei, în timp
ce pentru comuna Istria şi-au dorit realizarea „Sălii de sport Nuntaşi”.

Şi pentru Bucureşti PNL a propus alocarea unor bani, respectiv 1.000 mii lei, pentru înfiinţarea unor adăposturi pentru câinii comunitari în sectorul 5. Parlamentarii PD-L au formulat şi ei amendamente în aceeaşi notă, şi acestea fiind respinse. Democrat-liberala Raluca Turcan, de pildă, a propus suplimentarea bugetului Educaţiei pentru continuarea lucrărilor de extindere la o şcoală generală din Sibiu.

Niciun comentariu: