Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

luni, 6 aprilie 2009

Sony extinde gama BRAVIA pentru cei mai fantezişti clienţi

ony în mare parte, îşi respectă mai mereu blazonul de "like.no.other", lucru demonstrat şi prin cele două noi produse
pe care le voi prezenta astăzi. Noile componente ale familiei BRAVIA sunt televizoarele din seria E4000 şi două standuri TV ce "vibrează" (dacă îmi permiteţi acest termen). Să vedem despre ce este vorba.

Vom începe aşadar, cu noua serie de televizoare HD BRAVIA E4000, disponibile în trei variante de diagonală şi patru culori diferite, pentru o mai bună integrare în designul şi dimensiunile spaţiului fiecăruia. Ceea ce face această serie de TV HD diferită faţă de celelalte este designul inspirat din conceptul Sony "Draw the Line" ce presupune linii drepte, simple, perfecte pentru un design minimalist. Seria BRAVIA E4000 se pretează excelent montajului pe perete, de la distanţă oferind impresia unui tablou elegant.

ocmai pe această idee au mizat cei de la Sony de la bun început, orice TV din seria E4000 fiind disponibil în patru variate de culori pentru ramă. Posibilităţile sunt Midnight Sky (Albastru), Aluminium (argintiu), Pearly White (alb perlat) and Dark Walnut (castaniu închis), adaptându-se astfel la designul interior al oricărei încăperi.


O facilitate care întăreşte şi mai mult ideea de "tablou digital
" este modul Picture Frame, în care televizorul poate afişa câteva picturi faimoase incluse de către Sony, sau chiar pozele proprii de pe un stick USB. De luat în seamă este şi modul x.v.Colour care permite afişarea unor culori mai realiste, sau modul PhotoTV HD, pentru afişarea unor culori mai vii de pe aparatele foto digitale compatibile. Ambele facilităţi sunt disponibile doar pentru vârful de gamă din seria BRAVIA E4000, însă după părerea mea nu sunt de nelipsit.

Indiferent de marca sau mărimea TV-ului HD din sufragerie, cert este că nimic un îl face să arate mai bine decât un stand TV dichisit.

Cei de la Sony ştiu asta, şi ne oferă mai mult decât un stand TV cu noile modele RHT-G900 şi RHT-G91500. Seria RHT, face parte din familia BRAVIA Theatre, şi înglobează un concept unic, de stand TV şi sistem de sunet în acelaşi timp. Pe scurt, aceste stative sunt cele mai "curate" sisteme de sunet surround disponibile.

Noile modele sunt dotate cu patru interfeţe HDMI, dintre care trei intrări şi o ieşire. Acestea pot manipula materiale 1080p, True Cinema 24fps, standardul x.v.Colour. Evident, pe lângă interfaţa HDMI există şi conectică audio de tip analogic şi digital, astfel, atât RHT-G900, cât şi RHT-G1500 se descurcă cu sisteme formate din playere DVD, Blu-ray Disc, recordere, console de jocuri şi, nu în ultimul rând, set-top box-uri de cablu/satelit. Mai mult decât atât, noile modele sunt compatibile atât cu semnalul audio de înaltă definiţie Linear PCM 7.1 furnizat de playere Blu-ray Disc, cât şi cu orice tip de coloană de sunet specifică DVD-urilor: Dolby Digital şi DTS.

În timp ce anumite sisteme surround frontale folosesc două boxe pentru canalele frontale şi lasă restul efectelor de surround pe seama procesării digitale, aici nu este cazul. Fiecare dintre cele 5.1 canale (stânga faţă/dreapta/centru, stânga spate/dreapta şi subwoofer-ul) are boxa şi amplificarea sa dedicată � de fapt, ambele modele au chiar subwoofere gemene pentru a da sunetelor lor mai multă greutate şi impact.

Fiecare canal este acţionat de amplificatorul pe 32 de biţi dezvoltat de Sony, S-Master Digital Amplifier, cu 70W pentru fiecare dintre cele cinci boxe şi 120W pentru subwoofere, deci o putere totală de 470W. Cele două noi sisteme de la Sony dispun în acest sens de conexiune "Digital Media Port", la care pot fi conectate variate adaptoare modulare, pentru a stabili o conexiune cu playere "Walkman", dar şi alte playere MP3, telefoane mobile, dispozitive Bluetooth şi Wi-Fi.

Niciun comentariu: