Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 22 martie 2009

Poli Iaşi, mulţumită că a dat clujenilor peste nas

ncă un autogol al lui Bănel Nicoliţă modifică destinul fotbalistic al Stelei. După ce, spre finele lui 2006, Bănel a calificat Real Madrid în optimile Ligii Campionilor, un ricoşeu nefericit din glezna aceluiaşi mijlocaş l-a înfrânt pe Zapata, duminică seara, în disputa cu Poli Iaşi, gol care a pus plumb în picioarele steliştilor şi le-a diminuat drastic şansele de a deveni campioni în 2008.

Chiar dacă şi-au propus să joace fiecare din cele 15 meciuri din retur ca pe o finală, jocul de la Iaşi al fostei campioane a fost defectuos, imposibil de controlat de Marius Lăcătuş de pe banca tehnică. Poli Iaşi a învins usturător Steaua, pentru întâia oară în Copou în ultimele trei decenii.

Antrenorul Ionuţ Popa a pus izbânda şi pe seama faptului că a purtat aceeaşi cămaşă când a bătut Steaua în Ghencea, acum 4 ani. Popa a glumit că va vinde cămaşa la licitaţie, să facă rost de bani pentru echipa din Copou. Pentru o victorie atât de mare, jucătorii ieşeni s-au ales cu prime de 2.000 euro, cu 1.000 mai puţin decât prima promisă rivalilor.

Stadionul “Emil Alexandrescu” a avut tribunele şi peluzele ocupate până la refuz, biletele epuizându-se, sâmbătă, în mai puţin de trei ceasuri
. De cum alb-albaştrii au păşit pe gazon, galeria ieşeană a întins o pânză uriaşă sub care a scris: “Nu vrem să trăim din amintiri”, aluzie la miza jocului pentru ieşeni: evitarea retrogradării.

Lui Valeriu Argăseală, Gigi Becali şi Adrian Ilie (instalaţi la oficială) nu le-a venit să creadă că, după nici 3 minute de joc, primul atac al Poli Iaşi – condus de Andrei Cristea, în meciul de debut la Iaşi după ce a fost izgonit în Ghencea – s-a soldat cu gol în plasa lui Zapata. Echipa din Copou, cu un lot socotit modest comparativ cu cel nou al Stelei, a avut determinare şi a acoperit bine spaţiul de joc, făcând des zid alb la marginea propriului careului.

La duelurile unu la unu, jucătorii ieşeni rezistau şi păreau chiar mai bine antrenaţi. Cum Andrei Cristea ridica des probleme serioase pe flancul drept al ieşenilor, Lăcătuş l-a transferat pe Nicoliţă să îi ţină piept, mai ales că trebuia să răzbune şutul fostului coechipier pe care mijlocaşul stelist l-a respins în plasa lui Zapata, chiar spre mijlocul porţii. Căpitanul lui Poli, Bogdan Onuţ, a căzut secerat în două rânduri, maşina sanitară fiind solicitată şi pentru portarul Cristi Brăneţ, doborât în propria poartă, după ce a respins şutul lui Dică.

Deşi au avut momente când au dominat jocul la mijlocul terenului, elevii lui Lăcătuş nu au putut reveni. Jocul şi scorul până la finele primului mitan nu semăna defel cu ceea ce ordonase finanţatorul Becali: meci tranşat în prima repriză, cu scor fluviu şi o diferenţă de măcar 4 goluri.

Cu ghetele sale portocalii, sclipitoare şi unice, Acevedo Mendosa l-a umilit pe Brăneţ, aducând egalarea în minutul 2 de joc al reprizei secunde, cu un gol splendid, la colţul scurt. Steliştii începeau, din nou, să spere că vor smulge punctele sâcâitorilor jucători ai Iaşiului.

Numeroasa galerie stelistă abia prinsese glas, în prima repriză amuţind la isprava lui Nicoliţă. Acelaşi Andrei Cristea, la originea întâiului gol trecut în contul ieşenilor – a executat o lovitură liberă respinsă de Zapata în ţeasta lui Onuţ, căpitan care a îndeplinit o formalitate: a plasat balonul – din nici 3 metri – în poarta steliştilor. Peste 12.000 de ieşeni prezenţi pe stadion au sărit în aer. Golul aducător de 3 puncte îndepărtează şi mai mult Iaşiul de locurile retrogradabile.

Celelalte 30 de minute până la fluierul final, plus
prelungirile, nu au fost suficiente fostei campioane măcar să reducă din handicap, chiar dacă Lăcătuş l-a înlocuit pe Mihăiţă Pleşan cu Dayro Moreno, iar centralul Teodor Crăciunescu a născocit o lovitură liberă, în penultimul minut de joc, pentru Nicolaie Dică, riposte soldate cu galbene pentru Brăneţ şi Onuţ. “Am răzbunat jignirile profunde aduse echipei noastre”, a comentat antrenorul Ionuţ Popa izbânda.

“Am pierdut nemeritat. Important este să eliminăm greşelile mici
care ne costă puncte mari”, a fost de părere Marius Lăcătuş, afectat că meciul de la Iaşi a îndepărtat Steaua de fruntea clasamentului.

Niciun comentariu: