Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 22 martie 2009

Proiectul “Parlamentul Tinerilor” a fost lansat la Chişinău

Tineri din Republica Moldova, inclusiv cei din regiunea transnistreană vor putea participa la procesul de luare a deciziilor în cadrul forului legislativ şi vor acumula cunoştinţe şi experienţe practice cu privire la activitatea
parlamentară, în cadrul proiectului “Parlamentul Tinerilor” care a fost lansat, la Chişinău, la 25 februarie curent.

Proiectul este destinat tinerilor din R.Moldova, cu vârste cuprinse între 18–25 de ani şi va întruni un număr de 51 de participanţi. Aceştia se vor familiariza cu modul de constituire al Legislativului, funcţionarea organelor de lucru ale Parlamentului, modalitatea de iniţiere şi dezbatere a unei iniţiative legislative. Tinerii vor lucra în fracţiuni, comisii parlamentare şi în şedinţe în plen. Parlamentul va pune la dispoziţia participanţilor săli de lucru, inclusiv sala de şedinţe plenare a forului legiuitor.

Preşedintele Parlamentului, Marian Lupu, a declarat că scopul acestei acţiuni este consolidarea conceptului de colaborare dintre Parlament şi societatea civilă. "Acest proiect mizează pe un segment destul de important al societăţii. Tinerii din Moldova încă nu dispun de suficiente pârghii pentru a influenţa actul de luare a deciziilor. În acest sens, „Parlamentul Tinerilor” poate deveni un instrument eficient de participare a acestora la dirijarea afacerilor publice, deoarece tinerii de astăzi sunt liderii de mâine", a menţionat Lupu.

Spicherul a precizat că acesta este un proiect care va oferi modele de simulare, în condiţii reale de timp şi de spaţiu, a activităţii politice, a dezbaterilor parlamentare în diferite domenii. “Consider că etapa finală a acestui proiect va rezulta în mesaje şi semnale ale tinerilor către parlamentari şi întreaga clasă politică din Moldova în vederea edificării unei societăţi democratice în baza valorilor europene”, a precizat Lupu.

În context
, Sergiu Bejenaru, preşedintele ONG-ului „Institutul Tineretului Guvernator”, a menţionat că acest proiect va oferi posibilitatea tinerilor de a face cunoştinţă cu practicile dezbaterilor parlamentare. “Tinerii îşi vor exprima ideile, problemele cu care se confruntă şi soluţiile acestora pentru a fi valorificate de către actualii deputaţi”, a spus Bejenaru.

Alex Grigorievs, directorul institutului "Naţional Democratic Institute", a menţionat că acest proiect este important pentru promovarea implicării active a tinerilor în viaţa politică şi educarea tinerilor lideri în spiritul participării active la gestionarea afacerilor publice.

Proiectul se va desfăşura în perioada 19–21 aprilie curent. Selectarea participanţilor va avea loc între 25 februarie–21 martie curent. Persoanele selectate vor beneficia de seminare introductive privind organizarea
şi funcţionarea Parlamentului, sisteme
şi doctrine politice şi vor asista la o şedinţă în plen a Parlamentului.

Tinerii care doresc să participe la acest proiect trebuie să expedieze un chestionar de înscriere completat la adresa parlamentul.tinerilor@gmail.com. Chestionarul de înscriere este accesibil la adresa www.parlament.md/parlamentultinerilor.

Fiecare candidat va trebui să propună trei subiecte pentru dezbateri în cadrul Parlamentului Tinerilor şi să argumenteze actualitatea lor. În baza subiectelor propuse, organizatorii vor elabora proiectul ordinii de zi a comisiilor şi a şedinţelor în plen ale Parlamentului Tinerilor.

În prima etapă a procedurii de selectare, dosarele
candidaţilor vor fi apreciate de către o comisie de experţi. Cei care vor fi selectaţi în prima etapă vor fi invitaţi la un interviu.

Participanţii din afara Chişinăului vor fi asiguraţi cu cazare gratuită pe întreaga durată a proiectului. De asemenea, cheltuielile de transport vor fi rambursate la prezentarea biletului de călătorie.

Niciun comentariu: