Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 22 martie 2009

Tun de 2 milioane de euro la Cărbuneşti

Preţul unei păşuni de 10 hectare de pe raza unui sat din oraşul Târgu-Cărbuneşti a cunoscut creşteri uimitoare. În doar două luni de zile, terenul, care iniţial a fost vândut de Primăria Târgu-Cărbuneşti cu puţin peste patru miliarde de lei vechi unei persoane fizice, a fost revândut unei firme cu suma de 62 miliarde de lei vechi, adică echivalentul a 33 de apartamente cu două camere în centrul municipiului Târgu-Jiu.

Un tun imobiliar, aşa se poate numi tranzacţia făcută de către o persoană fizică pe spinarea cărbuneştenilor. Fireşte, girantul acestei afaceri
este nimeni altul decât fostul primar al oraşului, Toader Pasti Cristian cel care a vândut terenul în calitate de reprezentant al Primăriei Târgu-Cărbuneşti. Cu alte cuvinte, în data de 16 aprilie a anului trecut, Constantin Orţan din Câmpina, judeţul Prahova, ajungea să cumpere un teren păşune în suprafaţă de o sută de mii de metri pătraţi, adică zece hectare. La vremea respectivă, terenul cu pricina a costat 423.500 lei, adică 4,2 miliarde de lei vechi. Contractul de vânzare-cumpărare a fost semnat şi parafat de către edilul Toader Pasti Cristian, fiind autentificat la cabinetul notarial din localitate.
2 milioane de euro după două luni

Investiţia făcută de către persoana fizică avea să fie una de miliarde de lei. Astfel, Constantin Orţan a decis să vândă terenul cumpărat de la Primăria Târgu-Cărbuneşti la mai puţin de două luni şi jumătate distanţă de la data achiziţiei. În consecinţă, în a cincea zi a lunii iulie 2007, Orţan vinde către SC Soceram SA din Bucureşti terenul pentru suma de două milioane de euro, echivalentul a 6.260.000 lei, adică 62 miliarde de lei. Aici ar mai fi de spus că în luna iunie a anului 2006, fostul prefect Toni Mihail Greblă intenţiona să aducă o firmă care, la vremea respectivă, oferea 1000 de euro pentru un hectar în aceeaşi zonă, sumă considerată „mult peste preţul terenului agricol în zonă”. Cu alte cuvinte, la vremea cu pricina, preţul zonei era cam de 0,10 euro, adică doar zece cenţi pentru un metru pătrat. Deşi în zona respectivă nu a fost construit nici un Mall sau alte utilităţi care să-i ridice valoarea, preţul unui metru pătrat a crescut de 200 de ori, ajungând de la zece cenţi pentru un metru pătrat la 20 de euro metru pătrat. În opinia lui Marius Drăghia, administrator al companiei imobiliare „Casa Drăghia”, o astfel de creştere este imposibilă chiar şi în municipiul Târgu-Jiu.
Suspiciuni peste suspiciuni

Terenul situat în zona satului Cojani a stârnit pentru prima dată
interesul fostului prefect de Gorj, Toni Mihail Greblă. Acesta intenţiona să aducă aici, chipurile, un investitor anonim ce avea să facă o fermă de vaci cu lapte. Dezvăluirile din presă, care făceau referire la o afacere
suspectă, au schimbat lucrurile, Greblă rămânând cu buza umflată. La scurtă vreme, acelaşi teren stârnea interesul altor persoane, ajungând să fie cumpărat de către o persoană fizică din Câmpina. În plus
, porţiuni din terenul situat în zona respectivă sunt revendicate de către urmaşii lui Vlad Magheru, descendent din linia genealogică a generalului Gheorghe Magheru.
Afacere cu iz de fost SRI-ist

Pe de altă parte, angajaţi ai Primăriei Târgu-Cărbuneşti spun că fostul şef al Serviciului Român de Informaţii (SRI) Gorj, Ion Făget, este cel care vine la primărie pentru a aduce documentaţiile necesare continuării afacerii pe care SC Soceram SA Bucureşti intenţionează să o facă pe terenul cumpărat cu două milioane de euro. În altă ordine de idei, Constantin Orţan este asociat la firma Ekomin SRL care are ca obiect de activitate „intermedieri în comerţul cu combustibili, minerale şi produse
chimice pentru industrie”. Pare însă că acesta s-a reprofilat la capitolul intermedieri trecând de la produse chimice la terenuri. Rămâne însă întrebarea cum valoarea unui teren a reuşit să ajungă la 62 de miliarde de lei vechi de la patru miliarde de lei vechi în doar două luni şi jumătate?

Niciun comentariu: